Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Повідомляємо, що Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області розроблено проект регуляторного акта «Про внесення змін до рішення Обухівської міської ради Київської області від 26.06.2018 №831-36-VІІ «Про встановлення обмежень щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Обухівської міської ради».

З метою одержання зауважень та пропозицій від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно – дорадчих органів, представниками Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області 02.03.2022 о 10-00 годині в приміщенні Обухівської міської ради (вулиця Київська, 10, кабінет №2) планується проведення громадського обговорення зазначеного проекту регуляторного акта. Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення.

Зі змістом проекту рішення та відповідного аналізу регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Обухівської міської ради Київської області в розділі «Регуляторна політика». Крім того, пропозиції та зауваження до проекту зазначеного акта, можна подавати у письмовому вигляді за електронною адресою: ekonom_obuchivmeria@ukr.net до 11.03.2022 включно.

Управління економіки
Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області

Коментарі