Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні споживачі

Товариство з обмеженою відповідальністю “Теплоенергопостач” повідомляє Вам, що у зв’язку із змінами та доповненнями до Закону України “Про житлово-комунальні послуги” від 03.12.2020 та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №808 “Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідальними договорами з обслуговуванням внутрішньо-будинкових систем про надання комунальних послуг”, встановлюється з 05.01.2022 року:

– плата за абонентське обслуговування споживачів теплової енергії ТОВ “ТЕПЛОЕНЕРГОПОСТАЧ” відповідно до затвердженого розрахунку згідно із законодавством на рівні 29,96 грн. з ПДВ з одного абонента.

– плата за абонентське обслуговування споживачів гарячої води ТОВ “ТЕПЛОЕНЕРГОПОСТАЧ” відповідно до затвердженого розрахунку згідно із законодавством на рівні 29,96 грн. з ПДВ з одного абонента.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті Обухівської міської ради: obcity.gov.ua .

Висновок та розрахунки (ЗАВАНТАЖИТИ)

Керівництво ТОВ “ТЕПЛОЕНЕРГОПОСТАЧ”

Коментарі