Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СПІВПРАЦЯ З ПІДГІРЦІВСЬКИМ СТАРОСТИНСЬКИМ ОКРУГОМ

#служба_зайнятості#КОЦЗ#Обухівська_МРФ_КОЦЗ#співпраця_ОТГ#послуги

Сьогодні фахівці Обухівської міськрайонної філії КОЦЗ в рамках укладеної угоди про співпрацю з Козинською селищною радою провели виїзний прийом на базі створеного в Підгірцівському старостинському окрузі сервісного майданчика.

Консультації отримали і мешканці округу, і місцеві роботодавці. Перших цікавила інформація щодо можливості офіційного працевлаштування на вакансії підприємств Обухівщини, умов та порядку реєстрації в службі зайнятості у випадку відсутності підходящої роботи, у тому числі за допомогою порталу «Дія» та сервісу «Електронна черга». Представники ПОУ отримали інформацію щодо різнопланових послуг служби зайнятості роботодавцям та в черговий раз пересвідчилися у перевагах співпраці із службою зайнятості, яка є сполучною ланкою між тими, хто шукає роботу, і тими, хто її пропонує.

#Обухівська_міськрайонна_філія#Київського_обласного_центру_зайнятості надалі продовжуватиме активно співпрацювати з об’єднаними територіальними громадами, виїзні прийоми будуть проводитися згідно запланованого графіка. Тож запрошуємо всіх бажаючих отримати безкоштовні консультації наших фахівців та скористатися послугами служби зайнятості.

Коментарі