Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати усіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

Майбутнє держави та громад неможливе без розвитку органів місцевого самоврядування. Вони відіграють важливу роль у розвитку демократичного суспільства, є найближчими до мешканців територіальних громад. Несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців та допомагають вирішувати усі нагальні питання.

Це свято об’єднує відповідальних людей з активною життєвою позицією, тих, хто інтереси громади ставить вище за свої, хто щодня переймається проблемами людей, щиро вірить у хороше і благополучне майбутнє громади та докладає щоденно для цього свої зусилля, вміння, розум.

Я щиро дякую усьому своєму колективу великих професіоналів, умілих організаторів, завдяки праці яких, ми впевнено крокуємо вперед, долаючи разом усі труднощі та перешкоди.

Місто змінилося за останні роки, стало розвинутим, красивим, доглянутим. Такою ми прагнемо зробити і усю нашу територіальну громаду.

Висловлюю велику вдячність депутатам міської ради усіх скликань, членам виконавчого комітету за потужну співпрацю та взаєморозуміння, допомогу у прийнятті важливих рішень на благо Обухівської громади.

Бажаю від щирого серця — усім, хто працював та працює на ниві місцевого самоврядування, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а з вами незмінно залишаються натхнення, оптимізм, стійкість духу, професійний досвід, компетентність та розуміння своєї справи.

Добра, сімейного затишку, наснаги та благополуччя! Зі святом!

З повагою, Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі