Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Збройні сили України відзначають своє 30-річчя

Сьогодні в нашій державі ми відзначаємо 30-річницю Збройних сил України. Період становлення української армії був складний і суперечливий. За останні роки, в дуже складних умовах війни на сході країни, наші воїни змогли набути унікального практичного досвіду ведення бойових дій, армія стала потужною і боєздатною.

Ми пишаємося нашими захисниками та захисницями. Ви справжні патріоти, загартовані на полі бою, мужні й відважні воїни.

У цей святковий день я хочу привітати увесь особовий склад Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, бійців Обухівського батальйону територіальної оборони та усіх військових Збройних сил України зі святом!

Хочу ще наголосити на тому, що вчора ми відзначали Міжнародний день волонтера. Завдяки великій допомозі цих самовідданих людей, яких багато в нашій громаді, воїни були забезпечені необхідними речами, продуктами харчування, технічним оснащенням в перші роки війни. Волонтери і зараз продовжують надавати підтримку. Щира подяка вам за це!

Ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, й усім, хто сьогодні несе військову службу в зоні АТО/ООС. Дякуємо нашим воїнам за відданість українській державі та незламну силу волі.

Немає більш шляхетної місії, ніж захист свого народу, рідної землі.

Міцного здоров’я, благополуччя, миру і злагоди вам та вашим родинам!

Слава Україні! Героям слава!

Коментарі