Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Повідомляємо, що Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області буде розглядатися питання, щодо надання в оренду нежитлових приміщень, загальною площею 404,70 квадратних метрів, які знаходяться за адресою: вулиця Київська, 24, місто Обухів, Київська область для розміщення Управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області на термін 4 роки 11 місяців, включення комунального майна до Переліку другого типу та проведення процедури передачі в оренду комунального майна без проведення аукціону з встановленням орендної плати 1 гривня в рік.

З метою одержання зауважень та пропозицій від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, тощо Виконавчим комітетом Обухівської міської ради 19.11.2021 о 15-00 годині в приміщенні Обухівської міської ради Київської області (вулиця Київська, 10, кабінет №2) планується проведення громадського обговорення вищевказаного питання. Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення.

Крім того, пропозиції та зауваження можна подавати у письмовому вигляді за електронною адресою: ekonom_obuchivmeria@ukr.net

Управління економіки
Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області

Коментарі