Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Комфортний сервіс: у Вишневому працює оновлений Центр обслуговування клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі

ДТЕК Київські регіональні електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс — простий та доступний для всіх мешканців області. У місті Вишневе після реконструкції відкрито комфортний Центр обслуговування клієнтів. До послуг жителів району — оновлений офіс з просторими залами, електронною чергою, дитячим куточком. Центр облаштований з урахування потреб людей з інвалідністю.

Прийом ведуть фахівців, які допоможуть з будь-якими питаннями, пов’язаними з роботою оператора системи розподілу. У тому числі — установка та робота лічильників, якість електропостачання, підключення до електромереж, переукладання чи заключення договору та інші.

26 жовтня як працює оновлений Центр оглянули перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Назаренко і генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує сучасні стандарти обслуговування. Ми вже оновили два ЦОК — вони інклюзивні, тобто облаштовані з урахування потреб людей з інвалідністю, із зручними зонами очікування для клієнтів, електронними чергами, дитячими зонами. В 2022 році плануємо відремонтувати ще 6 ЦОК. Як і інші ЦОКи компанії, Центр у Вишневому приймає мешканців незалежно від місця реєстрації. Центр обслуговування був оновлений в рамках проєкту «Велике оновлення мереж». Завдяки стимулюючому RAB-тарифу, прийнятому в Україні в 2021 році, інвестиційна програма компанії збільшилась на 112%», — підкреслив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Для економії часу та зручності відвідувачів прийом здійснюється за допомогою електронної черги. Отримавши талончик в терміналі, клієнт може відстежувати свій номер і відразу отримує доступ до фахівця, що звільнився. Передбачені також всі умови для перебування клієнтів з інвалідністю, на кшталт пандусів та кнопки спеціального виклику. Є дитячий куточок для відвідувачів з дітьми, де вони можуть на якийсь час залишити їх помалювати та зайнятися розвиваючими іграми.

Перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Назаренко став клієнтом оновленого ЦОКу та перевірив якість обслуговування.

«Київська область надзвичайно швидко розбудовується, особливо райони навколо Києва. ДТЭК Київські регіональні електромережі – є надійним партнером, що робить все необхідне для забезпечення потреб мешканців області. В 2021 році компанія запустила програму Великого оновлення мереж. Проєкт масштабної реконструкції інфраструктури та електрообладнання, а також забезпечення комфортного сервісного обслуговування мешканців області. На прикладі цього нового Центру обслуговування ми бачимо з боку компанії надійне партнерство для розвитку громад в Київській області і забезпечення комфортного життя мешканців регіону та дотримання принципів інклюзії», — зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Назаренко.

Оновлений Центру обслуговування клієнтів за адресою м. Вишневе, вул. Київська, 2-Б працює за графіком: понеділок-неділя з 8:00 до 20:00 (без перерви).

Для зручності клієнтів та уникнення черг чи скупчення відвідувачів, всі центри обслуговування клієнтів функціонують за попереднім записом. Записатися в ЦОК дуже просто на сайті компанії. Обрати найближчий центр обслуговування, зручний час і завітати на зустріч, дотримуючись при цьому всіх необхідних протиепідемічних заходів.

Разом з тим нагадуємо про карантинні заходи. Компанія розвиває різноманітні дистанційні сервіси, для того, аби наші клієнти могли отримати необхідну допомогу та консультацію не виходячи з дому. У компанії цілодобово працюють дистанційні канали обслуговування з усіх питань розподілу електроенергії: оновлені чат-бот Viber і Telegram; сайт компанії; офіційна сторінка Facebook; мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market).

Коротке відео оновленого Центру обслуговування клієнтів у Вишневому можна подивитися за посиланням.

Коментарі