Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Державний комiтет телебачення i радiомовлення України проводить Всеукраїнський лiтературний конкурс iменi Олени Телiги та Олега Ольжича.

Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжичаhttp://koda.gov.ua/oblderzhadministratsija/konkursy-ta-ogoloshennya/konkursi-akcii/
«Увага! Літературний конкурс»https://obcity.gov.ua/2021/03/02/uvaga-literaturniy-konkurs/

До участі у конкурсі імені Олени Теліги та Олега Ольжича запрошуються студенти, аспіранти, науковці, працівники архівів та бібліотек. Переможці конкурсу отримають звання лауреата та будуть нагороджені спеціальними дипломами. Інформація про переможців буде поширена у ЗМІ. Кращі конкурсні роботи будуть надруковані у збірнику конкурсу, частина накладу якого буде розповсюджено по бібліотеках України.

Автори отримають подарункові 5 примірників книги.

Головною метою конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення дузовних цінностей та пріоритетів. Конкурс проводиться у п’яти номінаціях і охоплює як літературні, документально-публіцистичні твори, так і наукові дослідження національно-визвольної боротьби українського народу.

Коментарі