Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В НЕЩЕРОВІ РОЗМІСТИВСЯ НАМЕТОВИЙ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ТАБІР

Щороку за сприяння Обухівської міської ради та завдяки злагодженій роботі відділу молоді, фізичної культури та спорту діти з усіх навчальних закладів громади, які беруть участь у військово-патріотичній грі «Джура», мають чудову можливість з користю та на природі провести свій вільний час.

Сьогодні в Нещерові відбулося відкриття наметового військово-патріотичного табору «Обухівська Січ». 43 дитини протягом тижня разом з вихователями будуть проходити справжній вишкіл з домедичної допомоги, орієнтування на місці, вибухотехнічної безпеки, стрільби і тактичного пересування. Також на учасників чекають різноманітні спортивні змагання, тренінги з інформаційної війни та цікава екскурсія до столиці під назвою «Модерн в Україні».

Санітарно-гігієнічні умови для проживання дітей створені сприятливі, налагоджене чотириразове поживне харчування, на території встановлені намети з усім необхідним устаткуванням.

А якщо ще згадати традиційні вечори біля багаття, які згуртовують та надихають, то сумнівів не виникає, що дітки будуть задоволені.

Побажаємо усім учасникам хорошого відпочинку, корисного проведення часу та чудових вражень!

Коментарі