Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Інформацію про залишок коштів на єдиному рахунку та витяг щодо стану розрахунків з бюджетом можна отримати через Електронний кабінет

Головне управління ДПС у Київській області інформує, що платники податків, які використовують єдиний рахунок, у приватній частині Електронного кабінету мають змогу переглянути інформацію про рух коштів на єдиному рахунку та інформацію про залишок коштів на єдиному рахунку.

Щоб отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом та цільовими фондами платник податків, який використовує єдиний рахунок, надсилає до органу ДПС за основним (неосновним) місцем обліку запит за формою «F/J1300204» через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету.

Не пізніше п’ятнадцяти робочих днів з дня отримання запиту платнику податків надсилається через Електронний кабінет відповідь у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами за формою «F/J1300204». Витяг формується за період, вибраний платником податків при створенні запиту, з урахуванням строків давності станом на дату відправлення запиту до органу ДПС.

Нагадуємо, що Електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених ПКУ та іншими законами, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, та нормативно-правовими актами, прийнятими на підставі та на виконання ПКУ та інших законів, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі