Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Семінар-практикум в Обухівській ДПІ

10 березня 2021 року в Обухівській Державній податковій інспекції ГУ ДПС у Київській області відбувся семінар – практикум для платників податків на тему: «Електронні сервіси ДПС – назустріч платникам податків. Застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій». Семінар-практикум провела начальник Обухівської ДПІ Світлана БЄЛЯЄВА. Вона висвітлила основні види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню, способи та терміни подання декларації про майновий стан і доходи. Окремо розповіла і про можливість використання електронних сервісів, зокрема, звітування в електронному вигляді.

Начальник інспекції запросила платників використовувати електронні сервіси податкової служби та спілкуватися дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».
Також, заступник начальника Обухівської ДПІ – Оксана ЧЕРНЕНЬКА детально ознайомила учасників семінару з порядком використання РРО ФОПами – платниками єдиного податку ІІ-ІV груп, види господарської діяльності для яких застосування РРО є обов’язковим, про вимоги щодо ведення обліку товарів, порядок встановлення та реєстрації програмних РРО.

Наголосила, що використання ПРРО є безкоштовним та забезпечується за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/.

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі