Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У Броварах відбувся семінар для платників єдиного податку

Сьогодні податківці Київщини разом із фахівцями ГУ ПФУ у Київській області
провели семінар для платників податків Броварського району.

Податкову службу на семінарі представили заступник начальника адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Анна Топка, заступник начальника відділу перевірок податкових агентів Іван Гримашевич та фахівець відділу фактичних перевірок Євген Ігнатенко. З боку пенсійної служби області участь у семінарі взяла заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Лілія Кушнір.

Лектори розповіли слухачам семінару про зміни у законодавстві щодо використання РРО ФОПами – платниками єдиного податку ІІ-ІУ груп, про види господарської діяльності, для яких обов’язковим є застосування РРО, порядок встановлення та реєстрації ПРРО, вимоги щодо ведення обліку товарів, скасування «кешбеку», лібералізацію штрафних санкцій та інші новації у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Говорили також про цьогорічну кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році та про види витрат, які дають право на отримання податкової знижки, звернули увагу на способи та терміни подання декларації про майновий стан і доходи, наголосивши на перевагах електронного способу подання декларації шляхом використання «Електронного кабінету».

Окремим питанням семінару було використання офіційних трудових відносин, виплата задекларованої заробітної плати та залежність призначення та розміру майбутньої пенсії від страхового стажу і сплати єдиного соціального внеску.

Також учасникам семінару надано відповідні інформаційні матеріали у вигляді листівок та брошур.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі