Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СПІВПРАЦЯ В ДІЇ

06.10.2020 з метою покращення соціальних контактів суб’єктів пробації на базі Обухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області спільно з Обухівським районним Центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді було проведено заняття з елементами тренінгу:

«Налагодження позитивних стосунків у суспільстві». Разом з психологом ОРЦСССДМ суб’єкти пробації змогли визначити свій тип особистості та отримали рекомендації для позитивної взаємодії в соціумі, з урахуванням особливостей своєї особистості. В ході заняття були змодельовані різноманітні конфліктні ситуації, у вирішенні яких спеціалісти надавали корисні поради та стратегії виходу з кризових питань не входячи в конфлікт та контролюючи свій емоційний стан.

Також спеціалістами були надані розгорнуті відповіді на всі поставлені питання засуджених. Суб’єкти пробації були зацікавлені даним заходом та брали активну участь. Кожен присутній отримав корисні навички для покращення стосунків в суспільстві.

Коментарі