Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Інформацію щодо видів діяльності, не зазначених в попередньо поданій до контролюючого органу Таблиці даних платника ПДВ, можна надати шляхом подання нової Таблиці

Якщо вашу податкову накладну зупинено, ви маєте право подати до ДПС таблицю даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиця) за встановленою формою.

Таблиця подається в електронній формі засобами електронного зв’язку з поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку.

Ідентифікатори форм Таблиці та пояснення розміщено на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/platnikam-podatkiv-pro/informatsiyno-analitichne-za/reestr-elektronnih-form-po/

Пояснення з інформацією про діяльність платника (з можливим зазначенням відомостей про наявні орендовані або власні приміщення, виробничі потужності, земельні ділянки, найманого персоналу, залишків готової продукції, сировини) подається у вигляді прикріпленого до Таблиці додатка, код форми якого J/F13601.

Ви також можете надати інформацію щодо видів діяльності, які не зазначені в попередньо поданій до контролюючого органу Таблиці. Для цього вам необхідно подати нову Таблицю, в якій зазначаєте такі види діяльності та відповідно коди товарів згідно УКТЗЕД та коди послуг згідно з ДКПП.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі