Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

До відому платників податків!

Відповідно до статті 10 Податкового кодексу України визначені місцеві податки та збори, саме:
– податок на майно;
– єдиний податок;
– збір за місця для паркування транспортних засобів;
– туристичний збір.

Міські ради в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів на своїх територіях.

На даний час Обухівською міською радою проводиться робота із розроблення регуляторних актів: «Про встановлення розміру ставок єдиного податку; податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; туристичного збору на території Обухівської міської ради на 2021 рік» та «Про встановлення ставок земельного податку на території Обухівської міської ради на 2021 рік».

Розробниками цих актів є управління економіки, фінансове управління та земельний відділ виконавчого комітету Обухівської міської ради.

Зазначені регуляторні акти в червні 2020 року будуть винесені на затвердження Обухівською міською радою; дія актів – 2021рік.

Звертаємося до всіх платників податків долучатися до розроблення вказаних актів. Нам буде важливо знати думку підприємців щодо встановлення ставок та пільг з місцевих податків та зборів на території Обухівської міської об’єднаної територіальної громади.

Кожна подана вами пропозиція буде спільно обговорена і врахована при розробці та прийнятті вищевказаних регуляторних актів.

Звертатися за інформацією, подавати пропозиції можна до управління економіки, фінансового управління та земельного відділу виконавчого комітету Обухівської міської ради; тел. (04572) 5-02-22; 5-04-07; 5-05-09.

Управління економіки виконавчого комітету міської ради

Коментарі