Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СВЯТО СПОРТИВНОГО УСПІХУ ТА ДОСЯГНЕНЬ

Чудовою традицією стало в кінці року підбивати підсумки спортивних досягнень у нашому місті. Вчора в РЦКіД відбувся величезний захід присвячений нашим спортсменам, нашій талановитій молоді, їхнім успіхам та досягненням – Вечір спортивної слави.

Нам є чим пишатися!

У місті працює багато спортивних гуртків та клубів. Діє 11 олімпійських видів спорту, 13 – неолімпійських видів та 7 видів інваспорту. У 2019 році ми провели близько 130 різноманітних спортивних чемпіонатів, турнірів, змагань.

Ми пишаємося нашими чемпіонами України, Європи та світу. А їх у нас аж 53! Це ті, хто випромінює велике прагнення до перемоги, хто виявляє свою духовну міць і спортивну завзятість, свої вміння та наполегливість.

Ви – гордість нашого міста, нашої громади! Молодці, що досягли таких високих результатів на вітчизняних та світових аренах.

Хочеться від щирого серця побажати усім нашим спортсменам, тренерам, усім, хто віддав свої серця спорту, міцного здоров’я, наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання нашої громади та України!

Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для усіх юних жителів нашого міста.

Коментарі