Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Проведено зустріч з працівниками Академічного ліцею № 1 міста Обухів

20 листопада 2019 року начальником відділу з питань перерахунків пенсій №18 управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області проведено зустріч з працівниками Академічного ліцею № 1 міста Обухів.

В ході проведеної зустрічі порушено питання визначення права на пенсію за вислугу років педагогічним працівникам з урахуванням вимог щодо вислуги років та стажу, які були передбачені законодавством станом на 11 жовтня 2017 року, щодо віку – визначеного на дату звернення за призначенням пенсії.

Порушено питання щодо стажу роботи необхідного для призначення пенсії за віком, що передбачено статтею 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Умови виплати грошової допомоги в розмірі 10 пенсій, що передбачено п7-1 Розділу ХУ «Прикінцеві положення Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Доведено присутнім інформацію про новації Пенсійного фонду України: сервіси вебпорталу Фонду, зокрема – призначення пенсії «в один дотик» та мобільний додаток.

Коментарі