Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

День відкритих дверей на ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат»

 11 липня 2019 року за сприяння Обухівської МРФ КОЦЗ було проведено День відкритих дверей на ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат». 25 шукачів роботи мали можливість оглянути виробничі потужності підприємства, ознайомитись з технологічними процесами виробництва.

ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат»  – одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції, є частиною австрійської компанії Pulp Mill Holding. Підприємство створене в далекому 1982 році і вже понад тридцять сім років забезпечує робочими місцями понад 2000 осіб Київщини. Основні напрямки діяльності: випуск картону, паперової продукції, гофрокартону та гофротари.

Захід розпочав директор із адміністративної діяльності і управління персоналу ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» Роман Гірін, який  ознайомив присутніх з історією підприємства, розповів про технологію виробництва, умови праці та рівень заробітної плати. Керівник амбулаторії Олександр Ременюк розповів про медичне страхування працівників за рахунок комбінату. Директор профспілкової організації Олексій Дуля озвучив додаткові пільги, згідно колективного договору, а це: пільгові путівки для дітей працівників, додаткові виплати до ювілейних дат та багато іншого. Керівники виробничих підрозділів провели екскурсію в цехах гофропродукції та переробки паперу.  25 шукачів роботи мали можливість оглянути виробничі потужності підприємства, ознайомитись з технологічними процесами виробництва.

На сьогодні підприємство пропонує роботу менеджерам зі збуту, машиністам  папероробної (картоноробної)  машини, різальникам паперу, картону та целюлози,  машиністам гофрувального агрегату, сушильникам папероробної (картоноробної) машини, технікам з автоматизації виробничих процесів, слюсарям–ремонтникам, електроментерам, клеєварам, вантажникам тощо. Пропонується високий рівень заробітної плати, навчання на робочому місці.

Коментарі