Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

День відкритих дверей на ТОВ «Трипільський пакувальний комбінат»

27 березня 2019 року за сприянням Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на ТОВ «Трипільський пакувальний комбінат».

Підприємство, основним видом діяльності якого є виробництво гофрованого картону, паперової та картонної тари, являється лідером серед виробників гофротари України. Штатна чисельність працюючих налічує близько 400 осіб.

У заході прийняли участь представники Обухівської МРФ КОЦЗ та 15 шукачів роботи.
Керівник служби персоналу Віта Весна ознайомила присутніх з історією підприємства, повідомила про умови праці, режим роботи, заробітну плату та соціальний пакет.

Наголосила, що комбінат на даний час потребує водія навантажувача, слюсаря з ремонту устаткування та машиністів друкарсько-висікального агрегату. Фахівець з технічної підтримки Віктор Матюшин провів екскурсію по виробничому цеху та розповів про потужності виробництва, технічне обладнанння та процес виробництва гофрокартону.

Захід виявився не тільки цікавим, а і досить результативним. 3 особи зацікавилися актуальними вакансіями та отримали запрошення на співбесіду.

Коментарі