Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В Обухові відбувся традиційний весняний Ярмарок вакансій

21 березня 2019 року в приміщенні Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся традиційний весняний Ярмарок вакансій, який відвідали понад 300 осіб.

У заході взяли участь представники 20 ринкоутворюючих підприємств Обухівщини, які на сьогодні мають потребу у працівниках, серед яких ТОВ «Ренус Ревайвел», ТОВ «Трипільський пакувальний комбінат», Трипільська філія ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ», ТОВ «Геліком ЛВ», Обухівське МУВГ та інші.

До уваги шукачів роботи було запропоновано 279 вакансій. Найбільший попит на сьогодні спостерігається на робітничі професії такі як: слюсар з ремонту устаткування, електрогазозварник, слюсар КВПА, електромонтер, водій навантажувача, водій автотранспортних засобів, машиніст екструдера, машиніст автовишки, машиніст тепловоза, машиніст ДВА. Є потреба у роботодавців і у вантажниках, укладальниках-пакувальниках тощо.

Також роботодавці Обухівщини запрошували на роботу кваліфікованих економістів, інженерів, менеджерів та фахівців з міжнародних перевезень.

Актуальним є питання укомплектування посад офіцерського та рядового складу Збройних Сил України та Національної гвардії, підрозділу Національної поліції України та Управління державної охорони.

Шукачі роботи спілкувались з представниками роботодавців, залишали свої резюме та отримували направлення на працевлаштування.

Як результат, фахівцями центру зайнятості видано 24 направлення на працевлаштування, в тому числі 2 – на тимчасові роботи.

Служба зайнятості завжди готова допомогти тим, хто бажає працювати!

Коментарі