Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки

1.Частина суми процентів, сплачених за користування іпотечним кредитом що визначається відповідно до статті 175 цього Кодексу.
2. Пожертвування або благодійні внески неприбутковим організаціям (Розмір внесків не повинен перевищувати 4% від суми загального оподатковуваного доходу за звітний рік).
3. Сума коштів, сплачених платником податку на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення.
4. Страхові платежі (внески, премії) за договорами довгострокового страхування життя та пенсійні внески в рамках недержавного пенсійного забезпечення.
5. Суми витрат на оплату допоміжних репродуктивних технологій. Включається сума витрат не більше ніж сума, що дорівнює третині доходу у вигляді заробітної плати за звітний податковий рік.
6. Суми витрат на оплату державних послуг, пов’язаних з усиновленням дитини, включаючи сплату державного мита.
7. Суми коштів, сплачених у зв’язку з переобладнанням транспортного засобу, що належить платнику податків, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива. При цьому транспортний засіб, що переобладнаний, повинен бути перереєстрований у відповідних органах.
8. Суми витрат на сплату видатків на будівництво (придбання) доступного житла, визначеного законом, у тому числі на погашення пільгового іпотечного житлового кредиту, наданого на такі цілі, та процентів за ним.
9. Суму коштів у вигляді орендної плати за договором оренди житла (квартири, будинку), оформленим відповідно до вимог чинного законодавства, фактично сплачених платником податку, який має статус внутрішньо переміщеної особи.

ГУ ДФС у Київській області

Коментарі