Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Робоча зустріч з роботодавцем

22 січня 2019 року директор Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Сніжана Назаренко разом з начальником відділу взаємодії з роботодавцями провели робочу зустріч з заступником начальника Обухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції Олександром Гаврилюком.

Метою зустрічі було налагодження партнерських стосунків, тісної співпраці та допомога в укомплектуванні оперативних вакансій, адже саме завдяки цьому можна досягти успіху у вирішенні основних завдань служби зайнятості.

Під час розмови ознайомлено з переліком послуг для роботодавців, поінформовано про стан, основні тенденції та процеси на ринку праці, також основну увагу приділили обговоренню питань, які виникають при укомплектуванні штату працівників, запропоновано шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості.

На сьогодні установа запрошує на роботу державного виконавця та діловода.

Роботодавцем в оперативному порядку було подано звіт 3-ПН і вже за декілька годин претенденти на посаду чекали на зустріч з керівником. Маємо надію, що дані вакансії, за допомоги служби зайнятості, будуть укомплектовані найближчими днями.

Коментарі