Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

18-19 жовтня в Обухові з нагоди проведення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відбулося декілька важливих заходів

18 жовтня у нашому місті було проведено вуличну акцію «Хода за свободу», у якій прийняло участь близько 30 осіб.

Акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. Минулого року до акції приєдналося 400 міст в 50 країнах світу.

19 жовтня в стінах Обухівської міської ради пройшов семінар для працівників служб у справах дітей та сім’ї, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Київської області та психологів, соціальних педагогів освітянських закладів міста Обухова на тему «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми».

Захід був проведений тренерами ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство» за підтримки Обухівської міської ради. Також на семінарі були присутні психологи та соціальні педагоги ЦСССДМ Фастівського, Васильківського, Обухівського, Переяслав-Хмельницького, Сквирського, Володарського, Тетіївського, Ставищанського, Кагарлицького, Рокитнянського, Таращанського, Богуславського та Миронівського районів Київської області.

Метою заходу є підвищення рівня обізнаності суб’єктів НМВ у сфері протидії торгівлі людьми; підготовка фахівців, дотичних до роботи з жертвами торгівлі людьми; налагодження взаємодії державних і недержавних установ та організацій у виявленні, ідентифікації і наданні допомоги постраждалим від торгівлі людьми.