Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

КОМПАНІЯ BASF ПРЕЗЕНТУВАЛА ПРОЕКТ БУДІВНИЦТВА НОВОГО ЗАВОДУ З ВИРОБНИЦТВА БЕТОННИХ ДОМІШОК У МІСТІ ОБУХІВ

26 вересня 2018 року в Обухівській міській раді відбулася без перебільшення вагома подія для нашого міста та всієї Київщини в цілому.

Компанія ТОВ «BASF Т.О.В.», яка вже більше 150 років працює на ринку хімії, презентувала проект будівництва заводу з виробництва добавок у бетон у нашому місті.

Після презентації відбулося урочисте підписання Меморандуму про співробітництво та взаємодію з реалізації проекту будівництва заводу між Київської обласною державною адміністрацією, виконавчим комітетом Обухівської міської ради та ТОВ «BASF Т.О.В.».

У заході брали участь голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, генеральний директор ТОВ «BASF Т.О.В.» Андреас Лір, представники та прес-служба компанії, а також представники КОДА, виконавчого комітету міської ради, громадськість.

Відома в усьому світі компанія є найбільшою у світі компанією хімічного спрямування, концерн виробляє широкий спектр продуктів: пластик, фарбу, косметику, харчові добавки, технічні та будівельні хімікати, засоби агрохімічного захисту рослин та іншу продукцію.

Історія співпраці з Україною для компанії розпочалася з 1992 року, коли було відкрито перше представництво в Києві.

Новий виробничий комплекс, який планується ввести в експлуатацію у березні-квітні 2019 року в Обухові, не лише зміцнить позиції та забезпечить стале зростання підрозділу будівельної хімії концерну, але й дозволить розширити портфель продуктів із більш широким асортиментом бетонних домішок за більш конкурентними цінами за рахунок зменшення транспортних витрат на імпорт матеріалів.

Експерти компанії зможуть створювати композиції домішок з урахуванням якості місцевого цементу та іншої сировини, а також погодних умов. У новому виробничому комплексі працюватиме високотехнологічна та інноваційна лабораторія, яка буде перевіряти якість сировини та готової продукції.

Для нашого міста створення такого важливого об’єкту це, насамперед, розширення виробничих потужностей, реальні інвестиції, нові робочі місця, додаткове надходження коштів до місцевого бюджету, які будуть спрямовані на фінансове забезпечення соціальних програм життєдіяльності та розвитку громади.