Порядок денний гуманітарної комісії на 16 сесію

1. 5.Про затвердження проєктів, які будуть фінансуватися в рамках Програми «Шкільний бюджет участі на території Обухівської міської територіальної громади на 2020 – 2024 роки» в 2022 році.
2. 7.Про внесення змін до комплексної програми «Турбота» Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки
3. 8.Про затвердження Статуту Комунального закладу Обухівської міської ради «Обухівський міський інклюзивно-ресурсний центр» у новій редакції.
4. 10.Про передачу в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Обухівської міської територіальної громади Київської області, без проведення аукціону.
5. 11.Про внесення змін до кошторису «Комплексної міської Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», на 2021 рік.
6. 12.Про внесення змін до кошторису «Комплексної Програми культурно-мистецьких заходів на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» на 2021 рік.
7. 13.Про прийняття із власності територіальних громад сіл, селища, міста Обухівського району в особі Обухівської районної ради Київської області довласності Обухівської міської територіальної громади в особі Обухівської міської ради Київської області будівлі стоматологічної поліклініки за адресою: м.Обухів, вул.Київська, 144.
8. 14.Про прийняття із власності територіальних громад сіл, селища, міста Обухівського району в особі Обухівської районної ради Київської області до власності Обухівської міської територіальної громади в особі Обухівської міської ради Київської області будівлі Обухівського центру культури і дозвілля
9. 15.Про прийняття із власності територіальних громад сіл, селища, міста Обухівського району в особі Обухівської районної ради Київської області до власності Обухівської міської територіальної громади в особі Обухівської міської ради Київської області будівлі Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»
10. 16.Про внесення змін до Комплексної програми розвитку та фінансової підтримки закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025роки.
11. 17.Про схвалення проекту Додаткового договору до Договору про співробітництво Обухівської міської та Козинської селищної територіальних громад у галузі охорони здоров’я у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» від 21 липня 2021 року №3.