Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Київщина долучилася до національного проекту «Книга Миру», започаткованого дружиною Глави держави Мариною Порошенко

У четвер, 23 серпня діти військовослужбовців з Київської області взяли участь у фінальній частині національного проекту Першої леді «Книга Миру».

Діти військових, доблесних представників Київщини, які з початку бойових дій на Сході України пішли захищати кордони нашої країни і весь український народ, створили фінальний розділ «Книги Миру», розмістили фотографії і написали побажання мирного та щасливого життя всьому світові.

Сторінки «Книги Миру» вже стали своєрідною дитячою молитвою за мир в нашій країні.

У презентації національного проекту «Книга Миру» взяв участь Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко, були присутні Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

«Дорогі діти, любіть свою Україну, захищайте рідну землю, зростайте справжніми патріотами. Слава Україні!», – такий запис зробив Президент у «Книзі Миру».

У свою чергу, дружина Президента відзначила, що їй надзвичайно приємно вітати у цій залі учасників національного проекту «Книга Миру», які приїхали з усіх куточків України.

На завершення зустрічі, після того, як діти захисників України заповнили фінальну частину книги, Президент сказав: «Ми з вами зараз творимо історію України – сучасної, вільної, демократичної, європейської України».

«Книга Миру» була передана як експонат Музею подарунків Президента України, який буде нагадувати всьому світу, що українці – мирна нація!